Se Fabräk disse Thomas Blachman og TV 2 Zulu – til Zulu Awards

Se Fabräk disse Thomas Blachman og TV 2 Zulu – til Zulu Awards
Fabräk. (Foto: Nicolaj Springborg/Soundvenue)

Lad os være ærlige: Awardshows ville være pænt kedelige, hvis der ikke var nogen, der lavede rav i den en gang i mellem. Hvis alle bare optrådte pænt og bagefter takkede Gud, deres forældre og deres agent, når de vandt en pris, ville vi alle falde i søvn foran fjernsynet.

Så derfor var det heldigt, at TV 2 Zulu havde inviteret punkrap-duoen Fabräk til at spille til årets prisuddeling. De har ry for at være et band, der ikke er bange for at skade lidt kaos i ny og næ – og de skuffede heller ikke til Zulu Awards.

Fabräk optrådte nemlig med sangen ‘Daarligt’, der kortlægger en lang række fænomener, duoen ikke er fans af. Men i prisuddelingens anledning havde de lavet en smule om i teksten, så den nu omhandlede blandt andet TV 2 Zulu selv. »Jeg hader alt det Zulu sender«, sang/rappede Fabräk-medlemmet Anton således i sangens andet vers.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det var dog ikke den eneste kontroversielle nyskabelse i teksten.

Fabräk fik nemlig også skrevet ind, at Thomas Blachman hører blandt de »fucking dårlige« ting, sangen handler om. Hvilket nok var et nik til sidste års Zulu Awards, hvor X Factor-dommeren rodede sig ud i en meget omtalt svada rettet mod Tessa.

Tessa har siden tilgivet Blachmann, men Fabräk synes altså stadig, han kvalificerer til en plads på ‘Daarligt’-listen.

Zulu Awards foregik 17. februar, og showet blev i weekenden sendt på TV 2 Zulu.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af