Benjamin Hav annoncerer karrierens største koncerter – turné til efteråret

Benjamin Hav annoncerer karrierens største koncerter – turné til efteråret
Benjamin Hav. (Foto: PR)

Benjamin Hav-koncerter er ikke som andre koncerter.

Det viste han sidste år med en (ifølge vores anmelder) »vidunderligt bizar« koncert på Store Vega, der blandt andet bød på et syv mand stort backingband, en TopGunn-gæsteoptræden via telefon og en blomsterbuket fra Erann DD. Senere samme år brækkede Benjamin Hav foden til en koncert i Roskilde og måtte fortsætte turnéen på krykker.

Nu drager den tidligere Benal-frontmand så på turné igen, og det ser ud til, at det hele bliver større end nogensinde. Turneens fire koncerter finder således sted på spillesteder i en ny skala: Aalborg Kongres og Kultur Center, Sydbank Arena i Odense, Aarhus Congress Center og K.B. Hallen i København.

Med sig har rapperen igen det syv mand store backingband ved navn Familien, der også var med til sidste års koncerter og som har optrådt side om side med Benjamin Hav i tv-optrædener og musikvideoer.

Via en pressemeddelelse har den excentriske artist udtalt sig om koncerterne på sædvanligt kryptisk facon:

»Du har ikke set et show så magisk siden din farmors formidable farsbrød rektalreturnerede i formmæssigt intakte skiver, omsluttet af brunsovs-agtigt sekret, plaskende på gulvet, med kolde uempatiske øjne, og en fossende varme på dine små inderlår, en råkold decembermorgen inden den første smøg blev til to. Du skal forvente intet, men samtidig alting!«, lyder det.

Billetterne til koncerterne går i salg 1. april kl. 10.00.

Benjamin Hav – turné
5/11 – Aalborg, Aalborg Kongres og Kultur Center
12/11 – Odense, Sydbank Arena
19/11 – Aarhus, Aarhus Congress Center
25/11 – København, K.B. Hallen

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af