Distortion ændrer gadefest-konceptet – indfører billetpriser til de største fester

Distortion ændrer gadefest-konceptet – indfører billetpriser til de største fester
Distortion på Nørrebro. (Foto: Sebastian Apel/Soundvenue)

Når gadefesterne i år vender tilbage til Distortion efter tre års fravær, bliver det ikke helt som det plejer. Som bekendt vælger festivalen helt at springe Nørrebro over, men nu er det også blevet annonceret, at årets andre gadefester bliver noget anderledes end før.

De største og vildeste gadefester bliver således samlet under paraplybetegnelsen Distortion X, der vil foregå ved Langebro, på Rådhuspladsen og omkring Den Brune Kødby og Ingerslevsgade på Vesterbro.

Derudover bliver der – som festivalens grundlægger Thomas Fleurquin før har varslet – indført et betalingssystem: Hver af de forskellige Distortion X-fester koster således 200 kr. at komme ind til.

»Det er en stor ændring, vi laver«, udtaler Distortions festivalchef Daniel Toghill via en pressemeddelelse. »Vores vilde scener bliver endnu federe og samles i områder under navnet Distortion X. Så hvis du vil de vildeste fester, så skal du købe billet til en Distortion X-gadefest. Samtidig bliver den velkendte gratis gadefest på Vesterbro mere afdæmpet«.

Festivalen har samtidig også annonceret, hvem der står for scenerne til de enkelte fester – se de forskellige værter og de foreløbige lineups forneden.

Distortion X: Onsdag 1. juni

Distortion X Langebro
TooManyLeftHands

Distortion X Rådhuspladsen
Red Bull: Fouli, Lamin, Icekiid og Xabski

Distortion X: Torsdag 2. juni:

Distortion X Vesterbro
Rope of Dope: Faustix, Outlandish, Nicki Pooyandeh, RoseGold, RH, Yo Johnny
Culture Box: GÆO, Aja Gulris, MiniMalene, Nandu, Nilu, Tim Andresen
TooManyLeftHands

Distortion X Rådhuspladsen
Iboga Records: 25 Year Anniversary Tour feat. Liquid Soul Protonica Symbolic Gaudium Silent Sphere Reefer Decree Emok & Banel

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af