Red Bull holder stor Distortion-fest på Rådhuspladsen – fire rappere annonceret

Red Bull holder stor Distortion-fest på Rådhuspladsen – fire rappere annonceret
Fouli. (Foto: PR)

I år skal der – efter en coronabetinget pause på flere år – være gadefester i København igen. Og selv om Distortion ikke kommer til Nørrebro i denne omgang, kommer der stadig til at være store scener.

I hvert fald hvis man skal tro Red Bull, der netop har meldt ud, at de kommer til at præsentere årets største Distortion X-scene på Rådhuspladsen.

Scenen hedder Red Bull Ord Mod Ord og er opkaldt efter energidrikkens hiphopkonkurrence, hvor danske rappere dyster mod hinanden. Vinderen af dette års Ord Mod Ord, der skal findes ved et show den 7. maj, kommer således til at optræde på scenen side om side med etablerede navne fra både Danmark og udlandet.

De første fire offentliggørelser til scenen er alle lokale. De danske rappere Fouli, Lamin, Icekiid og Xabski kommer således til at slå vejen forbi Rådhuspladsen den 1. juni, hvor gadefesten finder sted kl. 16-24.

»Distortion repræsenterer både musik, fest og kultur på én gang – og det er jeg glad for at kunne være en del af«, lyder det fra Fouli, der også er dommer ved Red Bull Ord Mod Ord, via en pressetekst. »Glæder mig til at give den gas på Rådhuspladsen og ikke mindst spille noget af min nye musik for jer«.

Red Bull Ord Mod Ord x Distortion
1. juni – kl. 16.00-24.00
Rådhuspladsen

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af