Grimes dater efter sigende berømt whistleblower efter brud med Elon Musk

Grimes dater efter sigende berømt whistleblower efter brud med Elon Musk
Grimes til Met Gala 2021. (Foto: Theo Wargo/Getty Images)

I går kunne Vanity Fair berette, at Grimes og Elon Musk var blevet forældre til en pige med et helt særligt navn i december sidste år.

Siden artiklen i Vanity Fair blev skrevet, er parret dog gået fra hinanden igen, som Grimes skrev på sin Twitter, hvor hun dog betonede, at Musk stadig er hendes »bedste ven og mit livs kærlighed«.

Nu skriver Page Six, at Grimes angiveligt danner par med whistlebloweren Chelsea Manning, der i 2010 og 2011 delte op mod 750.000 hemmelighedsstemplede dokumenter, som beviste, at USA førte en brutal og nådesløs krig i Irak med tortur og tusindvis af drab på civile.

Angiveligt bor de to sammen i Austin, hvor Elon Musks Tesla også har hovedsæde. Hverken Grimes eller Manning har kommenteret historien.

I artiklen i Vanity Fair beskrev Grimes sit forhold til Musk som »flydende«: »Vi bor i forskellige huse. Vi er bedste venner. Vi ser hinanden hele tiden. Vi har bare hver vores ting kørende, og jeg forventer ikke, at folk kan forstå det«.

Grimes er lige nu i fuld sving med sit ventede album ‘Book 1’, som hun i Vanity Fair-interviewet beskriver som sin version af Smashing Pumpkins’ ‘Mellon Collie and the Infinite Sadness’ med et hint af Beyoncés ‘Lemonade’.

Poppioneren giver koncert på Heartland Festival til juni.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af