Maskeret dansk drill-rapper er på eventyr i de norske fjelde i ny musikvideo

Maskeret dansk drill-rapper er på eventyr i de norske fjelde i ny musikvideo
Dibset. (Foto: PR)

Tidligere denne måned kørte Branco en Bentley gennem de schweiziske alper i ‘Trend’-videoen. Nu er der endnu en dansk rapper, der har taget turen til bjergene.

Aarhus-artisten Dibset har nemlig netop udgivet den flotte billedside til den nye, 50 Cent-citerende single ‘Many Men’, og i den vandrer han rundt i de norske fjelde ved Stavanger. Hvilket giver nogle flotte billeder – blandt andet et mindeværdigt skud, hvor den maskerede artist drikker en kop te på en sneklædt bjergtop – men også nogle skærende kontraster.

Sangen handler nemlig, som meget af Dibsets musik, om nogle ret voldsomme emner, der står i modsætning til videoens smukke, fredfulde landskab.

Hvor 50 Cents ‘Many Men’ handlede om andre mennesker, der var efter ham, handler Aarhus-rapperens nummer om selv at købe patroner, der er tiltænkt hans fjender. Men Dibsets sungne vokal er så blid og sorgfuld, at man næsten glemmer teksternes hårde indhold.

Hvilket i virkeligheden minder om amerikanske rappere som Lil Durk, Polo G og YoungBoy Never Broke Again, der laver smuk og sorgfuld sangrap om døde venner og tragiske oplevelser. Deres musik er noget så usædvanligt som storhittende traumebearbejdelse.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Dibsets lyd trækker samtidig på den voldsomme drill-genre, der for tiden vinder frem på den danske hiphopscene.

Han bærer, som mange på den scene, maskering i sine videoer og har før lavet musik med blandt andre Shooter Gang, Baloosh og den ligeledes maskerede rapper Miklo, der for nylig blev idømt en længere fængselsstraf i en sag om blandt andet grov vold og frihedsberøvelse.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af