Pete Davidson er med på nyt album af stjernerapper

Pete Davidson er med på nyt album af stjernerapper
Pete Davidson. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

De seneste uger har Pete Davidson primært trukket overskrifter for en bitter strid med Kanye West. SNL-komikeren dater Kanyes ekskone, Kim Kardashian, hvilket rapperen har reageret på med både trusler og cybermobning. Kanye har blandt andet lavet en musikvideo, hvor han begraver Davidson levende.

Pete Davidson forholdt sig længe tavs, men i weekenden publiceredes nogle sms’er, han efter sigende har sendt til Kanye, hvor han tilsyneladende svarer igen på provokationerne og blandt andet praler med, at han ligger i seng med Kim Kardashian.

Nu ser det derudover ud til, at Pete Davidson prøver kræfter med en disciplin, der ellers mere associeres med Kanye West. Han skal nemlig være gæst på et rapalbum.

Den 25. marts udgiver Machine Gun Kelly albummet ‘Mainstream Sellout’, og det er nu kommet frem, at gæstelisten udover blandt andre Lil Wayne og Willow Smith også inkluderer netop Pete Davidson.

Kommer Davidson til at rappe? Eller synge? Machine Gun Kelly er jo faktisk i fuld gang med at transformere sin karriere fra rap til poppunk.

Tracklisten afslører dog, at Pete Davidson er med på en ‘Interlude’, og vores gæt er derfor, at verden endnu vil blive forskånet for en rappende Pete ud over diverse ‘SNL’-kreationer.

Så er spørgsmålet, hvad indholdet af denne her interlude kommer til at være. Mon Kanye West bliver nævnt?

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af