Pete Davidson tager til genmæle mod Kanye West – sender selfie fra Kim Kardashians seng

Pete Davidson tager til genmæle mod Kanye West – sender selfie fra Kim Kardashians seng
Pete Davidson til Met Gala i 2021. (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Efter at Kanye West endnu en gang brugte sin søndag på at kritisere sin ekskone Kim Kardashian for hendes måde at opdrage deres børn, har Kardashians nye kæreste Pete Davidson taget bladet fra munden.

Mediet Consequence of Sound har delt en række screenshots fra en sms-udveksling mellem Davidson og West, som kortvarigt dukkede op på Davidsons ven Dave Sirus’ Instagram, inden de blev slettet igen.

Davidson starter med at introducere sig selv som »Skete« – øgenavnet West har givet ham – inden han gik direkte til sagen: »Jeg har besluttet, at jeg ikke vil lade dig behandle os sådan her mere. Jeg er færdig med at tie stille. Bliv nu voksen«.

West spurgte efterfølgende, hvor Davidson var lige nu, hvorefter ‘Saturday Night Live’-komikeren sendte et selfie fra Kim Kardashians seng:

»Jeg er i seng med din kone«, skrev han, hvilket ikke just huede Ye, der svarede: »Jeg er glad for at se, at du er ude af hospitalet og i afvænning igen«.

Davidson tog dog personangrebet med oprejst pande: »Det er utroligt, hvad den slags steder kan gøre ved én, når man opsøger dem for at få hjælp. Du burde prøve det«.

Komikeren forsøgte derefter at arrangere et møde med Kanye West: »Jeg er i L.A. i dag, hvis du har lyst til at stoppe med at være en lille internetbitch og tale sammen. Du skræmmer mig ikke, bro. Dine handlinger er så vattede og pinlige. Det er trist at se, hvordan du ødelægger din arv på daglig basis«.

Da West foreslog, at de kunne mødes til hans Sunday Service, understregede Davidson, at han ikke var ude efter en billig fotomulighed, men i at løse deres problemer.

»Det er ikke en nem rejse, men du behøver ikke at have det sådan her mere. Der er ingen skam i at opsøge en smule hjælp. Du vil blive glad og finde ro«, skriver Davidson blandt andet.

Han understreger også, at han indtil nu har holdt hånden over West og blandt andet har afholdt hans medkomikere på ‘Saturday Night Live’ fra at lave jokes om ham:

»Jeg har din ryg, selv om du behandler mig som skidt, for jeg vil gerne have, at det kommer til at glide. Men hvis du bliver ved med at presse mig, sådan som du har gjort de seneste seks måneder, så holder jeg op med at spille sød«.

West har blandt andet truet Davidson med tæsk på singlen ‘Eazy’, mens han i en musikvideo til samme sang begravede komikeren levende. Han har også chikaneret Kim Kardashian på sociale medier med hårde ord om hendes børneopdragelse.

Se den fulde sms-udveksling herunder.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af