Kanye West begraver Pete Davidson levende i ny musikvideo

Kanye West begraver Pete Davidson levende i ny musikvideo
Kanye West. (Foto: Scott Dudelson/FilmMagic)

Samme dag som Kim Kardashian har fået en dommer til at godkende sin skilsmisse med Kanye West, så hun officielt er single, har rapperen delt en musikvideo, hvor han går i flæsket på ekskonens nye kæreste, Pete Davidson.

Det vakte allerede opsigt, da West udgav singlen ‘Eazy’ med The Game, hvor han rappede om at tæve Pete Davidson. Nu er rapperen så gået planken ud med den animerede musikvideo til sangen, hvor han begraver ‘SNL’-komikeren levende.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Andetsteds i videoen lader West til at holde et afskåret hoved, der minder om Davidsons.

Det er bare et af mange slag mod Davidson fra Wests side. Rapperen har blandt andet opfordret sine fans til at chikanere Davidson, inden han lagde stilen om sidste måned, hvor han sagde, at han ville »tage ansvar« over sin »chikanerende« adfærd mod Kim Kardashian.

Den høflighed gælder åbenbart ikke hendes nye partner, der allerede i starten af året hyrede ekstra sikkerhedsvagter, for at beskytte sig mod Wests inkarnerede fans, som han frygtede var blevet opildnet til at komme efter ham af den jaloux eksmand.

West er lige nu aktuel i Netflix-serien ‘Jeen-Yuhs’ og har desuden sit nye album, ‘Donda 2’, på gaden. Albummet kan høres eksklusivt på Wests nye afspilningsenhed, Stem Playeren.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af