Britney Spears annoncerer graviditet – inklusive anekdoten om, hvordan hun overrasket fandt ud af det

Britney Spears annoncerer graviditet – inklusive anekdoten om, hvordan hun overrasket fandt ud af det
Britney Spears i 2018. (Foto: Alberto E. Rodriguez/Getty Images)

Britney Spears er gravid med sit tredje barn. Det skriver musikeren på sin Instagram, hvor hun deler den specielle historie om, hvordan hun opdagede graviditeten:

»Jeg tabte mig så meget for at tage på min Maui-rejse, kun for at tage det hele på igen. Jeg tænkte: ‘Geez, hvad er der sket med min mave?’ Min ægtemand sagde: ‘Du er bare food pregnant, fjolle!’ Så jeg tog en graviditetstest og tja… jeg skal have en baby«, skriver Spears.

Barnet bliver hendes første med sin forlovede Sam Asghari, som Spears muligvis allerede har antydet, at hun er blevet gift med. Hun omtaler ham i hvert fald som sin »ægtemand« på sociale medier.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

På Instagram skriver Spears også om nogle af sine tidligere graviditetsudfordringer:

»Det er svært, for da jeg var gravid, havde jeg perinatal depression. Jeg må indrømme, at det var fuldkommen forfærdeligt. Kvinder talte ikke om det dengang«, skriver hun.

Spears blev mor til sin første søn, Sean Federline i 2005. Hendes anden søn Jayden Federline fulgte i 2006.

Hun har tidligere været klar i mælet om, at hun gerne ville have et barn mere, men at hendes far, Jamie Spears, forbød det under hendes tidligere værgemål. I retten sidste år udtalte hun:

»Jeg vil gerne kunne blive gravid og få en baby. Jeg fik at vide, at jeg ikke måtte blive gift. Jeg har en intrauterine kontraceptiva inde i mig, men dette såkaldte team vil ikke lade mig tage til lægen for at få den fjernet, fordi de ikke vil have mig til at få flere børn. Dette værgemål gør mere skade end gavn«.

Spears blev forlovet med Sam Asghari i september sidste år, to måneder inden hendes værgemål blev ophævet for bestandig.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af