Doja Cat sad på toilettet, da hun vandt en Grammy

Doja Cat sad på toilettet, da hun vandt en Grammy
SZA og Doja Cat til Grammy Awards. (Foto: Rich Fury/Getty Images for The Recording Academy)

Natten til mandag vandt Doja Cat sin første Grammy nogensinde. Men det var lige før, hun ikke nåede op på scenen for at hente den grammofonformede statuette.

Da prisen skulle overrækkes, var popstjernen nemlig gået på toilettet, og hun nåede kun lige akkurat op på scenen, efter Avril Lavigne havde udråbt hende og SZA som vindere af prisen for Bedste Pop Duo/Gruppe Performance for sangen ‘Kiss Me More’.

»Bro, du var på toilettet i fem minutter, er du seriøs?«, sagde en umiddelbart irriteret SZA, da en stakåndet Doja Cat kom op på scenen. Hvortil Doja forpustet svarede: »Jeg har aldrig pisset så hurtigt i hele mit liv!«

Efter Doja Cat lige havde fået vejret igen, lod hun dog følelserne få frit løb. »Jeg plejer at underspille mange ting, men det her betyder virkelig meget«, sagde hun, mens hun kæmpede med tårerne.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Doja Cat var i øvrigt ikke den eneste, der havde lidt problemer med at komme op på scenen. SZA var nemlig ankommet til prisceremonien på krykker og fik hjælp af Lady Gaga, da hun skulle op og hente sin Grammy.

I sidste ende lykkedes det dog – trods toiletbesøg og krykkebesvær – de to kunstnere at få deres pris.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af