Cheff Records rykker aflyst Tivoli-koncert på fredag til nyt spillested

Cheff Records rykker aflyst Tivoli-koncert på fredag til nyt spillested
Kidd, Eloq, TopGunn og Klumben aka. Cheff Records. (Foto: PR)

I går meddelte Tivoli, at denne uges Fredagsrock med Cheff Records var blevet aflyst, da forlystelsesparken frygtede kaotiske scener som dem, der udspillede sig under nylige koncerter med Icekiid og Artigeardit.

Det var selvfølgelig uheldigt for Kidd, Klumben, TopGunn og Eloq. Men det københavnske kollektiv har været lynhurtige og melder nu ud, at koncerten ikke er aflyst – men rykket til et nyt venue. Nemlig spillestedet Stagebox på Refshaleøen.

Cheff Records sender følgende udtalelse via en pressemeddelelse:

»Alt står klart, og vi har sammen med vores crew og fans glædet os helt vanvittig meget til at skulle holde en fest med 20.000 mennesker på Plænen, men som alle ved, er det ikke længere en realitet. Vi sender selvfølgelig ikke bare de pakkede lastbiler med gear hjem i garagen. Nu ruller de i stedet ud på Refshaleøen, hvor vi glæder os til at se de hurtigste 2.000 af jer«, lyder det blandt andet.

Så hvis du havde planer om at tage i Tivoli fredag den 6. maj og se Cheff Records, kan du altså i stedet købe billet til Stagebox – til samme pris som en entrébillet til Tivoli.

Salget af de 2.000 billetter starter klokken 20.00 på cheffrecords.com.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af