Earl Sweatshirt, Action Bronson og The Alchemist aflyser dansk fælleskoncert

Earl Sweatshirt, Action Bronson og The Alchemist aflyser dansk fælleskoncert
Action Bronson. (Foto: PR)

Det var nogle af undergrundens absolut største navne, der skulle have spillet en fælleskoncert i Tap1 næste uge. Men nu har Earl Sweatshirt, Action Bronson og The Alchemist meldt ud, at de ikke kommer forbi København den 9. juni alligevel. Koncerten med de to rappere og produceren er aflyst.

Desværre, må man sige, for Earl Sweatshirt har senest udgivet det stærke corona-værk ‘Sick!’ tidligere i år, mens The Alchemist var en af producerne på Kendrick Lamars comeback-album, ‘Mr. Morale & The Big Steppers’.

»Grundet uforudsete omstændigheder er turnéen aflyst i Skandinavien. Alle billetter bliver refunderet (…) vi ser frem til at se jer alle meget snart«, lyder det noget vagt i en officiel udmelding.

Der tegner sig dermed et lille, ærgerligt mønster for hiphopaflysninger. I dag har Snoop Dogg nemlig også annonceret, at hans europæiske turné er aflyst. Han skulle have spillet i Royal Arena til efteråret – en koncert, der i forvejen var blevet udskudt flere gange på grund af corona.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af