Snoop Dogg aflyser koncert i Danmark

Snoop Dogg aflyser koncert i Danmark
Snoop Dogg til Super Bowl. (Foto: Kevin C. Cox/Getty Images)

Alle fans, der havde glædet sig til at se Snoop Dogg i Royal Arena den 10. september, må se langt efter den ikoniske rapper.

På sin Instagram skriver Snoop Dogg, at han har valgt at aflyse hele sin europæiske turné på grund af kalenderproblemer.

»Kære venner og fans. På grund af uforudsete konflikter i kalenderen, herunder familieforpligtelser og kommende film- og tv-projekter, er Snoop Dogg ked af, at han er nødt til at aflyse sin kommende turné udenfor USA i 2022«, skriver han og fortsætter:

»Han var spændt på at se alle sine fans rundt omkring i verden, og han undskylder over for alle dem, der havde planer om at se hans shows. Han glæder sig til at kunne afholde sine shows på et andet tidspunkt«.

Af opslaget fremgår det, at købte billetter vil blive refunderet via spillestedet. Royal Arena har endnu ikke meldt noget ud om aflysningen.

Turnéen var oprindeligt planlagt til foråret 2022, men blev udskudt på grund af corona. Planen var et stort hiphop-show med prominente gæster. Titlen på turnéen var ‘I Wanna Thank Me’, der tog sit navn efter rapperens album fra 2019. Siden har han udgivet to nye album.

Snoop Dogg meddeler, at han fortsat vil gennemføre sine turnéforpligtelser i USA.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af