Snoop Dogg om at se 2Pac efter fatalt skyderi: »Jeg besvimede«

Snoop Dogg om at se 2Pac efter fatalt skyderi: »Jeg besvimede«
Snoop Dogg. (Foto: PR)

Snoop Dogg glemmer aldrig den dag, han tog på hospitalet for at besøge 2Pac, efter han var blevet skudt fire gange i et drive-by-skyderi i Las Vegas.

Oplevelsen fortæller han om i Logan Pauls podcast ‘Impaulsive’, hvor rapperen gengiver detaljerne om tiden umiddelbart efter skyderiet, der kostede 2Pac livet.

»Da vi kørte til Vegas for at se Pac, stoppede vi ved Suges (Knight, red.) hus først, så vi havde ikke en gang set Pac endnu«, siger Snoop Dogg. Det var Suge Knight, der kørte bilen, da Tupac blev skudt på passagersædet.

»Vi begyndte at tale med Suge, der fortalte os, hvad der var sket. Han sagde: ‘Pac skal nok klare den, han kæmper sig igennem det. Han er blevet skudt ni gange før, han skal nok klare den’«.

Sandheden var dog noget mere barsk, da først Snoop Dogg ankom til hospitalet, hvor 2Pac kæmpede for sit liv.

»Vi tænkte, at det nok skulle gå, indtil vi ankom til hospitalet og kunne se, at det ikke var okay. Han havde slanger i sig. Da jeg trådte ind på værelset, kunne jeg føle, at han slet ikke var der. Jeg besvimede«, fortæller rapperen.

2Pacs mor, Afeni Shakur, var til stede og bad Snoop Dogg om at få styr på sig selv og tale til hendes søn:

»Hun sagde: ‘Min skat har aldrig set dig svag. Jeg vil ikke have, at du er svag foran ham. Gå ud på badeværelset og få styr på dig selv, og kom så tilbage og tal til ham og fortæl ham, hvad du føler’«.

Snoop Dogg brugte muligheden til at lægge alle stridigheder mellem ham selv og 2Pac til side, ansporet af 2Pacs mor.

»Hun sagde: ‘Min skat elsker dig’. Hun vidste, at der var en smule spænding, men hun vidste, hvor meget vi elskede hinanden. Så hun gav os et øjeblik, så jeg kunne sige nogle ting til ham om, hvor meget jeg elskede ham. Jeg vidste, at det ville være sidste gang, jeg talte med ham«, fortæller Snoop Dogg.

Seks dage senere døde 2Pac af sine sår.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af