Lagde du mærke til Dr. Dres subtile klaverhyldest til 2Pac under Super Bowl?

Lagde du mærke til Dr. Dres subtile klaverhyldest til 2Pac under Super Bowl?
Dr. Dre til Super Bowl. (Foto: Kevin C. Cox/Getty Images)

Først og fremmest: Tak til Dr. Dre for ikke at falde for fristelsen og tage et 2Pac-hologram med til Super Bowl. Vi elsker allesammen den legendariske rapper, der døde i 1996, men hologramkoncerter er bare creepy. Det er der ingen, der har brug for.

Til gengæld leverede Dr. Dre en perfekt og subtil hyldest til den afdøde raplegende. Og nej, jeg taler ikke om Dres optræden med deres samarbejde ‘California Love’ (selv om den også var pænt fantastisk).

Nej, jeg mener den subtile klaverhyldest, produceren gav 2Pac. Umiddelbart efter Eminem havde afsluttet sin optræden af ‘Lose Yourself’ med at falde på knæ, sad Dre nemlig ved klaveret og spillede temaet fra sangen ‘I Ain’t Mad At Cha’, der udkom to dage efter 2Pacs død.

Det var en smuk og underspillet måde at minde os om, at den største rapper, vestkysten nogensinde har produceret, ikke var med til Super Bowl. I hvert fald ikke fysisk – men måske i ånden.

Se det specikke øjeblik på Youtube HER.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af