Kendrick Lamar viser sin familie frem på album-coverart

Kendrick Lamar viser sin familie frem på album-coverart
Kendrick Lamar. (Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

Der er sket meget for Kendrick Lamar, siden han udgav ‘Damn’ i 2017. Han har blandt andet sat to børn i verden sammen med sin partner Whitney Alford, som han har været forlovet med siden 2015.

Parret blev forældre for første gang i 2019, hvor de fik en pige, og nu har Lamar netop afsløret, at de for nyligt har fået et barn mere.

Den hemmelighedsfulde rapper har delt et coverart-billedet til hans stærkt imødesete femte studiealbum ‘Mr. Morale & The Big Steppers’, som udkommer i morgen.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Billedet viser Kendrick med en pistol i buksekanten, mens han holder sin datter. Alford sidder ved siden af og holder deres nyfødte spædbarn.

Det er tilsyneladende første gang, at Lamar, der er kendt for at værne om sit privatliv, selv har delt et billede af sine børn. Han har også holdt det hemmeligt, at han er blevet far igen.

Tidligere på ugen delte rapperen sin første sang i fem år, ‘The Heart Part 5’, som blandt andet gjorde sig bemærket ved en særdeles omtalt deepfake-video.

‘Mr Morale & The Big Steppers’ er Kendrick Lamars første udgivelse siden ‘DAMN’ fra 2017. Rygterne svirrer om, at der er tale om et dobbeltalbum, hvilket kun ville være på sin plads, den lange ventetid taget i betragtning.

Albummet markerer Lamars sidste udgivelse under pladeselskabet Top Dawg Entertainment. Fremover udgiver han sine projekter under musikselskabet pgLang, som han også er begyndt at signe andre artister til.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af