Nick Cave har mistet endnu en søn – kun 31 år gammel

Nick Cave har mistet endnu en søn – kun 31 år gammel
Nick Cave i Royal Arena. (Foto: Samy Khabthani/Soundvenue)

Nick Cave og hans familie er blevet ramt af endnu en tragedie. Cave bekræftede mandag, at hans søn Jethro Lazenby er gået bort i en alder af blot 31 år.

»Det er med stor sorg, at jeg kan bekræfte, at min søn, Jethro, er gået bort. Vi vil i familien være taknemmelige for fred i øjeblikket«, udtalte Cave i en pressemeddelelse ifølge Pitchfork. Der er ikke offentliggjort en dødsårsag.

Lazenby blev født i Australien i 1991, men mødte først sin far, da han var 7-8 år gammel, hvilket Cave tidligere har udtrykt fortrydelse over:

»Til min evige fortrydelse tog jeg ikke meget kontakt til Jethro, da han var ung, men jeg har et fantastisk forhold til ham i dag«, fortalte Cave i et interview med The Guardian i 2008.

Lazenby, der arbejdede som model, blev sidste måned anholdt for at overfalde sin mor, Beau Lazenby. Han blev løsladt mod kaution, men fik et tilhold mod at nærme sig sin mor i to år, mens han også blev henvist til misbrugsbehandling.

Ifølge blandt andre NME var han kort inden blevet diagnosticeret med skizofreni. Lazenby har tidligere afsonet en kort fængselsstraf for at have overfaldet sin kæreste i 2018.

Det er anden gang inden for få år, at Nick Cave har mistet en søn. I 2015 døde hans kun 15-årige søn Arthur, da han faldt fra en klippe i England.

Sønnens død blev taget grundigt under behandling på Caves følgende udgivelser ‘Skeleton Tree‘ og ‘Ghosteen‘, mens Arthurs død også var omdrejningspunktet i dokumentaren ‘One More Time With Feeling’, der følger indspilningerne af ‘Skeleton Tree’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af