Sådan reagerede Dua Lipa på, at Jack Harlow har lavet en hel sang om hende

Sådan reagerede Dua Lipa på, at Jack Harlow har lavet en hel sang om hende
Dua Lipa. (Foto: Hugo Comte/PR)

Er det sødt, at Jack Harlow har opkaldt en hel sang efter en popstjerne, som han tydeligvis er en smule vild med? Eller er det i virkeligheden snarere en smule creepy, når rapperen siger, at han vil »lave mere med Dua Lipa end et feature«?

Det var den albumaktuelle artist måske selv en smule i tvivl om, for i et nyligt interview hos podcasten ‘The Breakfast Club’, fortæller Harlow, at han faktisk kontaktede Dua Lipa for at høre, om hun var okay med sangen.

»Jeg ville have hendes velsignelse, så jeg FaceTimede hende, og spillede sangen, for jeg ville ikke have, at sangen tog hende på sengen, eller at hun syntes, den var creepy«, lyder det i interviewet.

Hvordan reagerede popstjernen så på Jack Harlows hyldest-sang? »Hun sagde: Det er ikke min sang, så det er vel fint nok«, siger rapperen.

Det er vel fint nok – entusiasmen er næsten ikke til at styre!

Nu må vi så bare håbe, at Jack Harlow har gengivet den samtale 100% korrekt, for det er før gået galt, når hiphopartister og popstjerner skal snakke om lumre raptekster. Tænk bare på dengang, Kanye spurgte Taylor Swift, om han måtte rappe om hende på ‘Famous’.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af