Jack Harlow aflyser sin koncert på Roskilde Festival – afløser er fundet

Jack Harlow aflyser sin koncert på Roskilde Festival – afløser er fundet
Jack Harlow. (Foto: Urban Wyatt/PR)

En af årets største hiphopbookinger kommer ikke til Roskilde Festival alligevel.

Jack Harlow har aflyst sin optræden på Dyrskuepladsen. Det sker i kølvandet på, at rapperen har ramt et nyt niveau af succes med både hittet ‘First Class’ og albummet ‘Come Home the Kids Miss You’ (som vores anmelder dog langt fra var positiv overfor).

»Grundet uforudsete omstændigheder angående optagelserne og produktionen af ‘White Men Can’t Jump’ må jeg desværre annoncere, at jeg ikke længere optræder på Roskilde i år«, lyder det fra rapperen i en pressemeddelelse fra Roskilde Festival.

Jack Harlow spiller med i en genindspilning af 1992-filmen ‘White Men Can’t Jump’.

Roskilde Festival er dog klar med en afløser: Rina Sawayama.

»Vi er naturligvis kede af, at Jack Harlow har aflyst alle sine koncerter i juni og dermed også hos os. Omvendt glæder vi os over, at vi så får mulighed for at præsentere japansk-britiske Rina Sawayama, en kunstner som vi har fulgt et stykke tid og har meget store forventninger til. Jeg har selv lige oplevet hende på Coachella i Californien, hvor hun overstrålede flere af hovednavnene«, udtaler Roskilde Festivals chefbooker, Anders Wahrén.

Rina Sawayama har senest udgivet singlen ‘This Hell’ og har før stået bag albummet ‘Sawayama’, som vi kårede til en af de bedste udgivelser i 2020.

Sawayama overtager Jack Harlows plads i spilleplanen: Torsdag 30. juni kl. 21.30 på Arena.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af