Her er favoritten til at spille Amy Winehouse i kommende biopic

Her er favoritten til at spille Amy Winehouse i kommende biopic
Amy Winehouse. (Foto: PR)

Tidligere på måneden kom det frem, at en længeventet biopic om salige Amy Winehouse endelig er på vej.

Nu har Variety fået nys om, hvilken skuespiller der er favorit til at portrættere den ikoniske musiker i filmen med titlen ‘Back to Black’.

Branchemediet har været i kontakt med flere kilder, der fortæller, at ‘Industry’-stjernen Marisa Abela lige nu er favorit til rollen. Castingen er dog ikke endeligt bekræftet, og mediet påpeger, at der stadig er andre skuespillere med i overvejelserne.

Det har tidligere været klargjort, at holdet bag filmen ønsker et friskt navn til hovedrollen. Abela har relativt få titler på cv’et og har allerede høstet roser for sin præstation i den Lena Dunham-producerede HBO-serie ‘Industry’.

Abela har desuden en række andre spændende roller linet op, blandt andet i Greta Gerwigs ‘Barbie’.

Marisa Abela i ‘Industry’. (Foto: HBO)

‘Back to Black’ skal instrueres af Sam Taylor-Johnson, der er kendt fra ‘Fifty Shades of Grey’, men som også instruerede John Lennon-filmen ‘Nowhere Boy’. Den kommende Amy Winehouse-biopic har desuden den fulde støtte fra musikerens bo – inklusive fra hendes far.

Amy Winehouse døde af en alkoholforgiftning i 2011 efter en kort, turbulent og exceptionelt succesfuld karriere. Hun blev 27 år gammel.

Den britiske musiker nåede blot at udgive to album, der begge fik stor anerkendelse. Debuten ‘Frank’ udkom i 2003, imens det helt store gennembrud indtraf i 2006 med ‘Back To Black’.

Winehouses liv er før blevet skildret i dokumentaren ‘Amy’ fra 2015. Nu bliver historien om hendes liv altså også til en spillefilm.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af