Top Tracks-playliste: Hør de 25 bedste nye sange fra sommerferien

Soundvenues ugentlige Top Tracks-liste har været på sommerferie, men nu vender den tilbage. Vi har samlet de 25 bedste sange, der er udkommet i mellemtiden.
Top Tracks-playliste: Hør de 25 bedste nye sange fra sommerferien
Rina Sawayama. (Foto: Thurstan Redding)

Soundvenues Top Tracks-liste guider hver uge til tidens bedste nye sange. Featuren gik dog på sommerferie 24. juni, men nu vender den tilbage, og der har ikke været stille på musikfronten i mellemtiden.

Vi har derfor tilføjet hele 25 nye sange fra den overståede sommerferie til toppen af vores Top Tracks-playliste på Spotify, som du finder nederst.

Der er godt med musik til dansegulvet. Vi kan ikke komme uden om Beyoncés store house-satsning ‘Renaissance’, hvorfra vi især er vilde med ballroom-bangeren ‘Alien Superstar’. Spanske Rosalía imponerer også med dansabel merengue på singlen ‘Despechá’.

Artpop-darlingen U.S. Girls trækker også danseskoene på med tracket ‘So Typically Now’, mens de to mastodontiske producer-visionærer Four Tet og Daphni (aka Caribou) står for den mere klubbede ende af tilføjelserne.

Hiphop har heller ikke stået stille over sommeren. Det helt store hit er uden tvivl Central Cees ‘Doja’, der samler streams i en grad som få andre sange lige nu.

Den spirende rapstjerne Latto har også ramt plet med det stærke kønspolitiske statement ‘Pussy’, og lidt længere nede i undergrunden finder vi Genesis Owusu, hvis både dybfølte og moshpit-garante ‘GTFO’ peger frem mod et nyt album. Her i Danmark har Benny Jamz udgivet nyt album – Kimbo-samarbejdet ‘Tilbage’ er vores favorit derfra.

Og hvad med rocken? Poprockerne i The Beths har udgivet titelnummeret fra deres kommende album ‘Expert in a Dying Field’, og det er et track, der går lige i hjertekulen. Det samme gør den hårrejsende ‘Dangerous Liasions’ fra Black Midis bragende progrock-værk ‘Hellfire’, hvor bandet synger fra en koldblodig morders perspektiv.

Hertil har vi fået rigtig mange singler, der gør os spændte på kommende album. Rina Sawayamas millenium-pop lyder fremragende på titelnummeret fra det kommende ‘Hold the Girl’, synthpop-kollektivet Hot Chip står stærkere end i hele det forgangne årti takket være ‘Eleanor’ fra det kommende ‘Freakout / Release’, og artpopperen Sudan Archives har udgivet sin tredje fremragende single i træk fra det kommende album ‘Natural Brown Prom Queen’.

Og der er altså endnu flere sange end dem, vi har nævnt her. Tag et lyt til det hele forneden. Fra nu af udkommer Top Tracks igen på ugentlig basis.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af