UK-stjernen Central Cee giver koncert i Danmark

UK-stjernen Central Cee giver koncert i Danmark
Central Cee. (Foto: PR)

I begyndelsen af året kårede vi ham til en af de rappere, man skulle holde øje med i 2022, og det potentiale må man sige, Central Cee har levet op til. For der er få – måske ingen – engelske rappere, der har så meget medvind for tiden som London-kunstneren.

Nu har Central Cee meldt ud, at han tager på turné til efteråret, hvilket blandt andet bringer ham forbi Store Vega 14. november.

Central Cee er blevet en af drill-scenens største stjerner takket være en mere nuanceret (og TikTok-venlig) variant af lyden. Lige nu hitter han stort med sangen ‘Doja’, der både inkorporerer et sample af Eve og Gwen Stefanis ‘Let Me Blow Ya Mind’ og har fået en video af den allestedsnærværende amerikanske instruktør Cole Bennett.

Ud over det nye hit kan man i Vega forvente numre fra Central Cees seneste udgivelse, ’23’, som vores anmelder kaldte for »albummet, der gør den ellers så udskældte drill-musik stueren«.

Billetsalget starter 5. august kl. 10 via Luger.dk.

Central Cee (UK)
14. november
Store Vega

Billetpris: 245 kr.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af