Central Cee oversætter UK-slang til amerikansk i stærk ny freestylevideo

Central Cee oversætter UK-slang til amerikansk i stærk ny freestylevideo
Central Cee. (Foto: PR)

Siden det virale verdenshit ‘Doja’ har der været tale om, at Central Cee kan blive den første UK-rapper, der for alvor får mainstreamsucces i USA.

For selv om artister som Dizzee Rascal og Skepta har vakt noget opmærksomhed across the pond, så har britiske artister historisk set haft det svært i hiphoppens fødeland.

Men nu skal det altså være. Central Cee er for tiden i Los Angeles, antageligvis for at arbejde på sit amerikanske gennembrud, og han har i den forbindelse gæstet radioprogrammet L.A. Leakers med en imponerende freestyle, der nærmest fungerer som en slags Google Translate for UK-slang.

Teksten inkluderer blandt andet disse guldkorn: »You say the ‘trenches’, we say ‘the ends’ / you say ‘ya’ll’, we say ‘you lot’ / you say ‘restroom’, we say ‘toilet’«.

Central Cees amerikanske eventyr foregår i et allerede særdeles begivenhedsrigt år, hvor han både har udgivet albummet ’23‘ samt altså hittet globalt med ‘Doja’ – Doja Cat, som sangen er opkaldt efter, har i øvrigt for nylig kommenteret nummeret.

Central Cee har også en dansk koncert i kalenderen: Den 14. november spiller han i Store Vega.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af