Drake sviner internettets mest populære musikanmelder til på det groveste

Drake sviner internettets mest populære musikanmelder til på det groveste
Drake. (Foto: PR)

»Drakes ‘Honestly, Nevermind’ er IKKE GODT«.

Sådan lød titlen på Anthony Fantanos video fra tidligere i år, hvor han anmelder Drakes housealbum ‘Honestly, Nevermind’.

Fantano står bag den populære YouTube-kanal The Needle Drop, og det er ikke helt galt at kalde ham verdens nok mest berømte musikanmelder. Han kalder sig selv for »internettets travleste musiknørd«.

Men selv om Fantano har et stort publikum, er der vel ingen grund til at tro, at selveste Drake følger med i – eller bliver provokeret af – hvad den selvudnævnte nørd siger i sine videoer?

Jo, viser det sig. Drake følger med. Og han er ikke glad.

I nat har den canadiske stjerne således sendt en række bizarre beskeder til Anthony Fantano på Instagram og efterfølgende delt screenshots af dem i sin story.

»Din eksistens er en let 1’er, og 1’eren er, fordi du er i live. Og fordi du på en eller anden måde har giftet dig med en sort pige«, skriver Drake med reference til Fantanos karaktersystem, hvor album får en bedømmelse fra 1 til 10.

Det kan ikke være specielt rart at blive svinet offentligt til af en superstjerne, men Fantano har allerede svaret på ret så fantastisk vis. Nemlig med en video, der hedder ‘Drake Slid Into My DMs’.

Her lader Fantano som om, at Drake simpelthen har skrevet nogle høflige kommentarer og, af en eller anden grund, delt en vegansk opskrift.

PS: Drakes ‘Honestly, Nevermind’ var faktisk ikke specielt godt.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af