En af 00’ernes største hiphopbeefs er begyndt blusse op igen

En af 00’ernes største hiphopbeefs er begyndt blusse op igen
50 Cent. (Foto: PR)

Tilbage i 2000’erne blev The Game skubbet frem af Dr. Dre, der ville positionere ham som den store nye stjerne på vestkysten, og derfor havde samlet et gigantisk hold af stjerneproducere og store samarbejdspartnere til ham.

The Game blev endda indlemmet i tidens største hiphopgruppe, G-Unit, og lavede en række sange sammen med 50 Cent, der dengang var verdens største rapper. En af dem, ‘Hate It Or Love It’, blev et verdenshit, og står i dag som en af de store klassiske rapsange fra 00’erne.

Der var bare ét problem. 50 Cent og hans nyeste G-Unit-makker kunne ikke udstå hinanden. Som i slet ikke. I anden halvdel af 2000’erne udbrød der en intens (og yderst underholdende) beef, hvor de to rappere hånede og angreb hinanden uden pause.

Nu, små 17 år efter de første disses, er beefen blusset op igen. De to kan åbenbart bare virkelig ikke lide hinanden.

Det startede, da 50 Cent vandt en Emmy for dette års store Super Bowl-show, hvor han optrådte sammen med blandt andre Dr. Dre, Snoop Dogg og Eminem. Hvilket han fejrede ved at poste et billede af The Game, hvor denne ser pænt utilfreds ud. Antageligvis fordi han ikke fik lov til at være en del af det store show, hvilket vestkystrapperen før har sagt, han er såret over.

Siden har de to mænd, der begge er i 40’erne, igen-igen angrebet hinanden med memes og hånende fotos.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Senest har The Game taget konflikten med på turné, hvor han disser sin nemesis offentligt. »Jeg siger det til alle herinde: Jeg fucker ikke med 50 Cent. Han er en bitch n***a«, lød det under en nylig koncert i Houston. »Jeg siger det i Houston, jeg siger det i New York, jeg siger det over alt: Han er en straight bitch«.

Så kører den evige beef-mølle altså igen. Mon ikke de her to stadig kommer til at skændes, når de en dag er på plejehjem?

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af