Kanye West i seriøs modvind: Stribevis af samarbejdspartnere boykotter ham

Kanye West i seriøs modvind: Stribevis af samarbejdspartnere boykotter ham
Kanye West til modeugen i Paris. (Foto: Edward Berthelot/GC Images)

Kanye Wests hadtale mod det jødiske folk har fået en række konsekvenser for musikeren.

Over de seneste uger har en lang række af Wests samarbejdspartnere vendt ham ryggen.

Modehuset Balenciaga har afbrudt deres samarbejde med West, bookingbureauet Creative Arts Agency boykotter ham, og en færdiggjort dokumentar om West fra tv-studiet MRC er blevet skrinlagt. Det skriver Pitchfork.

Ifølge TMZ har West også mistet sin nye advokat Camille Vasquez, der også forsvarede Johnny Depp, da hun angiveligt ikke vil arbejde sammen med West, fordi han nægter at trække sine udtalelser om det jødiske folk tilbage.

Den jødiske organisation Anti-Defamation League har også lagt pres på Adidas om at afbryde deres samarbejde med Ye. Samtidig har Kim Kardashian taget afstand fra hadtale mod det jødiske folk på Twitter.

West blev udelukket fra Twitter og Instagram tidligere på måneden, da han kom med en række antisemitiske udtalelser.

Han har siden fortsat sin kontroversielle adfærd i en række interviews, hvor han blandt andet hævdede, at George Floyd døde af en overdosis og ikke af politivold, hvilket har fået Floyds familie til at sagsøge West for millioner.

Forleden kom West med en form for undskyldning i endnu et kontroversielt interview med Piers Morgan.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af