Så er det nu, du skal sidde klar, hvis du vil have billet til Selma Judiths unikke (og gratis) Crossover-koncert

Så er det nu, du skal sidde klar, hvis du vil have billet til Selma Judiths unikke (og gratis) Crossover-koncert
Selma Judith. (Foto: Agnes Vera Kaufmann)

I løbet af efteråret 2021 og foråret 2022 har Soundvenue og Det Kongelige Teater præsenteret unikke Crossover-koncerter med Søn, Dopha, Fraads og Chinah i Operaens foyer.

Til Crossover spiller nogle af de stærkeste stemmer på den danske musikscene sammen med et udsnit af Det Kongelige Kapels musikere og skaber en fusion af den klassiske og den rytmiske verden.

Nu er det endelig blevet tid til en ny omgang Crossover, og den 21. november kan du opleve Selma Judith og Det Kongelige Kapel sammen i Operaen.

Billetterne til Crossover-koncerterne er gratis og kan reserveres på Det Kongelige Teaters websiteBilletter til Selma Judith kan reserveres fra i morgen 21. oktober kl. 10.00.

Selma Judith til Summer Days. (Foto: Bo Källberg/Soundvenue)

I operaen vil Selma Judith spille numre fra debutalbummet ‘Getting Angry, Baby’, der indtog en tredjeplads på vores liste over de bedste danske udgivelser i 2021.

Til Crossover lader Selma Judith dog sit band blive hjemme, og hun tager kun sin harpe med. I Operaens Foyer får vi derfor rearrangerede versioner af Judiths sange spillet sammen med et udvalg af klassiske musikere fra Det Kongelige Kapel.

Selma Judith har udtalt følgende om sin Crossover-koncert:
»Det er selvfølgelig også ret nervepirrende at skulle optræde med Det Kongelige Kapel. De er simpelthen så dygtige, og jeg ser meget op til dem, særligt da jeg jo selv spiller et klassisk instrument, harpen. Men det er nervepirrende på en god måde, og jeg er sikker på, det bliver en storladen aften«.

‘Sæson 2’ af Crossover-konceptet består af i alt tre koncerter, og Selma Judith lægger altså ud. Næste år annonceres navnene til koncerterne den 13. februar og 3. april.

Crossover-koncerterne er en del af Soundvenue LIVE og præsenteres i samarbejde med CULT.

Soundvenue LIVE x Det Kongelige Teater præsenterer
Crossover: Selma Judith x Det Kgl. Kapel
21. november, kl. 20 i Operaen

Deltag på Facebook
Billetterne er gratis (frigives den 21. oktober kl. 10.00)

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af