The Game kommer til Danmark allerede næste måned

The Game kommer til Danmark allerede næste måned
The Game. (Foto: PR)

En af vestkystens store rapstjerner fra 00’erne kommer til Danmark lige om lidt: The Game gæster Stagebox i København den 19. november.

Rapperen fra Compton havde stor succes i midten af 00’erne, hvor han var Dr. Dres protege. Her var han også kortvarigt medlem af G-Unit, indtil han blev smidt ud efter en intens beef med crewlederen 50 Cent.

I 2005 udgav The Game blockbuster-albummet ‘The Documentary’, og han havde også en del succes med efterfølgeren ‘Doctor’s Advocate’ fra 2006. Siden er rapperens succes falmet en smule, men han har løbende udsendt en lind strøm af album.

Senest har The Game haft et parløb med Kanye West, der blandt andet udmundede i sangen ‘Eazy’, hvor Kanye dissede Pete Davidson på ret brutal vis.

I år har The Game udgivet albummet ‘Drillmatic – Heart vs. Mind’, der blandt andet gæstes af Pusha T, ASAP Rocky, Lil Wayne og Kanye West.

The Game har også fortsat sin vane med at starte beef til højre og venstre. I løbet af 2022 har han således været i konflikt med både Eminem og sin gamle nemesis 50 Cent.

Billetsalget til koncerten i København starter 7. oktober klokken 12.00 via Ticketmaster.

The Game (US)
19. november
Stagebox

Billetpris: Endnu ikke annonceret

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af