Megan Thee Stallion med skarp kritik af ny Drake-sang: »Siden hvornår er det blevet okay at lave sjov med, at kvinder bliver skudt?«

Megan Thee Stallion med skarp kritik af ny Drake-sang: »Siden hvornår er det blevet okay at lave sjov med, at kvinder bliver skudt?«
Megan Thee Stallion. (Foto: Rich Fury/Getty Images)

Drake og 21 Savage udgav deres fællesalbum ‘Her Loss’ i fredags, og det har allerede skabt kontrovers.

På sangen ‘Circo Loco’ har særligt én linje fra Drake fået Megan Thee Stallion op i det røde felt:

»This bitch lie ’bout getting shots but she still a stallion« lyder teksten, der lader til at referere til den omdiskuterede skudepisode, hvor Tory Lanez angiveligt skød hende i fødderne.

Megan Thee Stallion har taget til genmæle på Twitter: »Lad være med at bruge mit skyderi til at få clout! Siden hvornår er det blevet okay at lave sjov med, at kvinder bliver skudt?! I rappere er latterlige. I vil gerne boykotte både sko og tøj, men I rotter jer sammen mod en sort kvinde, når hun siger, at en af jeres homeboys har misbrugt hende«.

Hun fortsætter i et nyt tweet: »Når sandheden kommer for dagen, så husk på, at jeres yndlingsrappere stod bag en person, der SKØD EN KVINDE«.

Megan Thee Stallion har tidligere udtalt, at Tory Lanez tilbød hende en million dollars for at være tavs omkring skyderiet.

Sagen skal for retten senere i år, hvor Lanez kan stå til op mod 23 års fængsel, hvis han bliver dømt skyldig. Han har indtil videre nægtet sig skyldig i alle anklager og brugt et helt album på at bedyre sin uskyld.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af