Drake og 21 Savages album ‘Her Loss’ er ude nu – hør det her

Drake og 21 Savages album ‘Her Loss’ er ude nu – hør det her
Drake. (Foto: Amy Sussman/Getty Images)

Efter en strøm af fake news har Drake og 21 Savage endelig leveret på deres løfte om et fællesalbum.

‘Her Loss’ er netop udkommet efter en uges forsinkelse grundet sygdom. Albummet består af 16 sange og har kun én enkelt feature, nemlig ingen ringere end Travis Scott, som gæster sangen ‘Pussy & Millions’.

Drake og 21 Savage har samarbejdet en hel del de seneste år. 21 Savage medvirkede blandt andet på ‘Certified Loverboy’-sangen ‘Knife Talk’ og Drake gæstede på ‘Mr. Right Now’ fra 21 Savage og Metro Boomin’s ‘Savage Mode II‘.

Senest slog de pjalterne sammen på Drake-sangen ‘Jimmy Cooks’ fra albummet ‘Honestly, Nevermind‘, der udkom tidligere på året.

Duoen har hygget sig op til udgivelsen af ‘Her Loss’, hvor de har lanceret en fake PR-kampagne, som indirekte kommenterer på kendislivet i den evindelige pressemølle.

Makkerparret delte blandt andet en fake Vogue-forside, iscenesatte en efterligning af Howard Sterns radioprogram og en Tiny Desk-koncert.

Hør ‘Her Loss’ herunder.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af