Premiere: Danske Ilma giver os seriøse 070 Shake-vibes på ‘Too Many’

I morgen slipper den 23-årige solist en imponerende stilsikker debutsingle. Vi har forpremiere på sangen allerede i dag.
Ilma. (Foto: Mikaela Grogan)

ANBEFALING. »I don’t need this pain, I might bleed out / I might go insane just to feel right«, synger Ilma sådan cirka halvvejs igennem sin debutsingle ‘Too Many’.

Den dansk-bosninske artist leverer linjerne på en næsten snøvlende måde, der minder en del om amerikanske 070 Shake. Ilma virker – ligesom forbilledet – både nærværende og distanceret på samme tid. Som om hun kommunikerer helt store følelser inde fra rusens glasklokke.

Lydbilledet er tilsvarende køligt og døsig. Alt runger og summer: Som en Travis Scott-sang på sovemedicin. Det er mudret, men intenst. Og ret så uimodståeligt.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Kunstneren bag Ilma er den 23-årige sanger og producer Ilma Haskovic, der har startet sit eget pladeselskab Koi-5, hvor singlen udkommer. ‘Too Many’ er lavet sammen med produceren Jonas Bark, der før har samarbejdet med blandt andre Jada.

»’Too Many’ handler om at gøre op med afhængigheder i hverdagen, som for mig er en stor distraktion, og som hæmmer mig enormt meget – samtidig med at jeg også elsker dem. Det er netop denne tosidede følelse, jeg synes er interessant«, fortæller Ilma om nummeret.

‘Too Many’ er det første udspil fra Ilma, og sangen lander på diverse streamingtjenester i morgen. En længere udgivelse skulle også være på vej.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af