Taylor Swift reagerer på udskældt Ticketmaster-kollaps: »Det pisser mig af«

Taylor Swift reagerer på udskældt Ticketmaster-kollaps: »Det pisser mig af«
Taylor Swift. (Foto: PR)

Taylor Swift er ikke just tilfreds med, hvordan Ticketmaster har håndteret billetslaget til hendes amerikanske stadionturné.

En massiv efterspørgsel, der var mange gange højere, end hvad Ticketmaster tidligere har oplevet, fik tidligere på ugen sitet til at crashe, mens fans ventede i kø i timevis kun for senere at blive smidt af serveren.

I alt blev der solgt 2,4 millioner billetter til turnéen, inden Ticketmaster måtte melde udsolgt, men mange fans gik alligevel forgæves.

Det har nu fået Swift til at kommentere på situationen i en Instagram Stories (via Variety).

»Det siger sig selv, at jeg er utroligt beskyttende over for mine fans. Vi har gjort det her i årtier sammen, og i årenes løb har jeg valgt at håndtere mange elementer af min karriere in house. Det har jeg gjort SPECIFIKT for at forbedre kvaliteten af mine fans’ oplevelse ved at ordne tingene selv sammen med mit hold, der bekymrer sig lige så meget om mine fans, som jeg selv gør. Det er utroligt svært for mig at betro en udefrakommende med disse forhold og loyaliteter, og det er pinefuldt for mig at se fejl ske uden nogen udvej«, skriver Swift og fortsætter:

»Der er et utal af grunde til, at folk havde så svært ved at skaffe billetter, og jeg er i gang med at finde ud af, hvordan situationen kan forbedres fremadrettet. Jeg kommer ikke til at undskylde på vegne af nogen, for vi spurgte dem specifikt, adskillige gange, om de kunne håndtere denne form for efterspørgsel, og vi blev forsikret om, at de kunne. Det er fantastisk, at 2,4 millioner har fået billetter, men det pisser mig virkelig af, at mange af dem har det som om, de skulle igennem utallige bjørneangreb for at få fat i dem«.

Taylor Swift skyder sin nordamerikanske turné i gang i marts 2023. Turnéen fortsætter frem til september, hvilket umiddelbart tyder på, at Swift ikke vil kigge forbi den danske festivalsommer, som hun ellers var annonceret til i coronaaflyste 2020.

Sidste måned udgav popstjernen albummet ‘Midnights’, der allerede har slået adskillige rekorder.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af