Drake er slet ikke irriteret over alle de der ‘Rich Flex’-memes, siger han i nyt interview

Drake er slet ikke irriteret over alle de der ‘Rich Flex’-memes, siger han i nyt interview
Drake. (Foto: PR)

Hvad tænker du, når du hører linjen »21, can you do something for me«?

Tænker du bare på Drake og 21 Savages ‘Rich Flex’? Eller ser du alle de utallige memes for dig, hvor der bliver gjort godt og grundigt grin med førstnævnte rapper, der ifølge internettet lyder næsten lidt forelsket i sin kollega?

Sandsynligvis det sidste, for sangpassagen er blevet et hit på TikTok, hvor massevis af videoer gør grin med det næsten flirtende, kærligt beundrende toneleje i Drakes stemme.

Men det har Drake det faktisk helt fint med, siger han i et nyt videointerview hos onlinekasinoet Stake, som han er medejer af. (Og hvor han i øvrigt netop har mistet en million dollar på et væddemål på VM-finalen i fodbold.)

Her fortæller den canadiske stjerne blandt andet, at en fuld kvinde for nylig spurgte ham, hvordan han havde det med, at alle gjorde nar af ham på TikTok.

»Jeg var bare sådan: Ved du hvad, jeg forstår efter alle de her år, at jeg har en polariserende tilstedeværelse«, lyder det fra Drake. »Der er vittigheder, for jeg er en skurk for nogle og en helt for andre«.

Derudover insisterer rapperen også på, at han har selvironi.

»Jeg har altid været i stand til at grine af mig selv«, siger han.

Drake taler om ‘Rich Flex’ cirka ni minutter inde i nedenstående video.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af