Drakes nye kæde består af 42 gigantiske diamantringe – én for hver gang han har overvejet at fri

Drakes nye kæde består af 42 gigantiske diamantringe – én for hver gang han har overvejet at fri
Drake. (Foto: PR)

Engang var Drake kendt som ‘den følsomme rapper’. Ham, der ikke var bange for at rappe om sine forhold, og lavede sange om kiksede fuldemandsopkald.

Det er noget tid siden.

I løbet af i år har Drake både lavet en musikvideo, hvor han bliver gift med 23 forskellige kvinder, og han er gået all in på douche bag-image med 21 Savage-fællesalbummet ‘Her Loss’.

Dén stil fortsætter Drake med sit nyeste smykke. Det er en kæde, der består af 42 gigantiske diamantringe – én for hver gang, han har overvejet at fri.

Det er juveleren Alex Moss, der har delt Drakes nye kæde på sin Instagram. Her afslører han også, at smykket har et navn: ‘Previous Engagements’.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Drakes kærlighedsliv har været et meget omdiskuteret emne den seneste tid.

Først lavede Saturday Night Live en sketch, hvor Drakes ekskærester svarede igen på rapperens mange referencer til dem, og for nylig sammenlignede SZA – der har datet den canadiske stjerne – ham med ‘Mean Girls’-karakteren Regina George.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af