Drakes (mange) ekskærester slår sig sammen i ny ‘Saturday Night Live’-sketch

Drakes (mange) ekskærester slår sig sammen i ny ‘Saturday Night Live’-sketch
Drake. (Foto: Amy Sussman/Getty Images)

I årevis har Drake skrevet hit efter hit om de mange kvinder, der har forurettet ham, men det vil hans ekskærester nu sætte en stopper for.

Det er præmissen for en af weekendens sjoveste ‘Saturday Night Live’-sketches, hvor et væld af kvinder har fået nok af rapperens musikalske stikpiller og derfor har dannet foreningen ‘United Tingz of Aubrey’.

Her fortæller en af kvinderne, spillet af skuespilleren Keke Palmer, som var ugens gæst i showet, at 2018-hittet ‘In My Feelings’ faktisk ødelagde hendes liv.

»Den mand fik hele internettet til at spørge, om jeg var den den Kiki. Well, ja, jeg er den Keke – bare ikke den Kiki. Det var mit navn først. Stop med at lade som om, at vi har knaldet, og giv mig mine forbandede seks millioner dollars«, lyder det blandt andet.

En anden af Drakes tidligere flammer (spillet af Ego Nwodim) fortæller, at hun engang lagde en telefonsvarer til Drake omkring en bilregning, og at denne telefonsvarer efterfølgende blev brugt som interlude på et album.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

SZA var aftenens musikalske gæst, og hun brugte anledningen til at annoncere albummet ‘S.O.S’, som er ude fredag.

Drake har haft et travlt 2022. I sidste måned udgav han 21 Savage-samarbejdet ‘Her Loss’, hvis promovering førte til et søgsmål fra Vogue, og tidligere i år prøvede rapperen kræfter med deep house-genren på albummet ‘Honestly, Nevermind‘.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af