Ny 2Pac-dokumentar bringer en ny vinkel frem om rapperen

Ny 2Pac-dokumentar bringer en ny vinkel frem om rapperen
2Pac.

Historien om Tupac Shakur er efterhånden blevet fortalt mange gange i både spillefilm og dokumentarer, men nu får vi en ny vinkel på den mytiske rapper og hans alt for korte liv.

Det drejer sig om FX-dokumentarserien ‘Dear Mama’, der – som titlen antyder – fokuserer på forholdet mellem 2Pac og hans mor, Afeni.

Som det fremgår af nedenstående trailer, benytter serien sig af både arkivmateriale og nye interviews til at udfolde rapperens forhold til Afeni, der forud for Shakurs fødsel var en del af Black Panther-bevægelsen i USA.

‘Dear Mama’ er skabt af Allen Hughes, der også stod bag den storroste hiphop-serie ‘The Defiant Ones’, som havde Dr. Dre som sit omdrejningspunkt.

2Pacs liv blev senest filmatiseret i 2017 med filmen ‘All Eyez on Me’, der efterfølgende blev trukket gennem sølet på Twitter og Instagram af blandt andre 50 Cent for sine historiske uoverensstemmelser.

Selv om Shakur har været død i et kvart århundrede, inspirerer han stadig unge artister den i dag – ikke mindst her i Danmark.

‘Dear Mama’ får amerikansk premiere i foråret 2023 og udkommer i fem dele.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af