Pusha T arbejder på nyt mixtape med DJ Drama

Pusha T arbejder på nyt mixtape med DJ Drama
Pusha T. (Foto: Universal Music Group/PR)

Det er ikke meget mere end et halvt år siden, at Pusha T udgav albummet ‘It’s Almost Dry’ – et af de bedste udenlandske album fra 2022 – men rapperen er tilsyneladende allerede godt i gang med sit næste projekt.

Det drejer sig om et nyt mixtape i samarbejde med produceren DJ Drama i dennes ‘Gangsta Grillz’-serie, der tidligere er blevet gæstet af blandt andre Snoop Dog og Jim Jones.

Pusha T og DJ Drama deltog i weekenden i en Twitter Spaces-samtale med Rap Radar, hvor de bekræftede projektet, som er sat til at udkomme i 2023.

Det er efterhånden snart et årti siden, at Pusha T sidst udgav et mixtape. Men formatet er bestemt ikke fremmed for DJ Drama, der også tidligere i år var aktuel med Dreamvile-mixtapet ‘D-Day: A Gangsta Grillz Mixtape’.

DJ Drama var som bekendt også at finde på sidste års Tyler, the Creator-album ‘Call Me If You Get Lost’, hvor Drama agerede hypeman, mens Tyler krængede sit knuste hjerte ud over nogle af karrierens tungeste beats.

Dramas tilstedeværelse og komiske one-liners bidrog uden tvivl til albummets hårde, mixtape-agtige kvalitet, så vi håber på et lige så vellykket samarbejde mellem produceren og Pusha T.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af