Stjerne-dj skal til månen næste år

Stjerne-dj skal til månen næste år
Steve Aoki. (Foto: Ross Gilmore/Redferns via Getty Images)

Til næste år skal Steve Aoki til månen.

Nej, det er ikke en metafor, den amerikanske stjerne-dj skal vitterligt og bogstavelig talt med den første civile rumfærge til månen i 2023.

Et otte mand stærkt hold kommer til at tage turen i en af Elon Musks SpaceX-raketter, og det hele er finansieret af den japanske milliardær Yusaku Maezawa. Intentionen er at flyve »så mange begavede individer som muligt« op i rummet. Det rapporterer Mixmag.

Steve Aoki, der blandet andet er kendt for at kyle kager i hovedet på publikum til sine koncerter, er forståeligt nok ret oppe at køre over at skulle til månen.

»Siden jeg var et lille barn, har jeg drømt om at komme til månen. Hver dag er drømmen tættere på at blive til virkelighed«, lyder det fra Aoki i en video om ekspeditionen. Her forklarer musikeren også, at han både vil dj’e og skabe en sang oppe i rummet.

Hvem er så de andre særligt udvalgte »begavede individer«?

Det er K-popstjernen T.O.P, filminstruktøren Brendan Hall, YouTuberen Tim Dodd, fotografen Karim Illiya, skuespilleren Dev Joshi, kunstneren Yemi AD og fotografen Rhiannon Adam.

Rumfærgen letter i 2023, og kommer til at flyve forbi månen – men kommer ikke til at lande på overfladen. Så der bliver intet Steve Aoki-dj-set på selve månen, desværre.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af