Frank Oceans fans tror, at han netop har annonceret sit næste album

Frank Oceans fans tror, at han netop har annonceret sit næste album
Frank Ocean. (Foto: Theo Wargo/WireImage/Getty Images)

Vi har ventet på et nyt Frank Ocean-album siden ‘Blonde’ fra 2016, og nu puster den enigmatiske stjerne endnu engang til forventningens ild.

Det drejer sig om en kryptisk meddelelse på bagsiden af en række plakater, der er blevet sendt ud i forbindelse med et nyligt merch-salg, og som flere af Oceans fans nu poster på Twitter.

Her er det især én linje, som nogle fans hæfter sig ved, og den knytter sig efter alt at dømme til perioden i 2019-2020, hvor Ocean udsendte en række singler – blandt andre ‘DHL’ og ‘In My Room’ – uden efterfølgende at udgive et album.

»Indspilningsartisten (Frank Ocean, red.) har siden skiftet mening omkring single-modellen og er nu endnu engang mere interesseret i varige værker«, står der blandt andet på bagsiden af plakaterne.

Varige værker. Det lyder jo meget som album frem for singler. Det føler sangerens fans sig i hvert fald sikre på.

Betyder det, at Ocean vil udgive sit længe ventede tredje album uden at udsende en eneste ny single?

Det kunne godt lyde sådan – i hvert fald hvis man lytter til Twitter.

Det ville i øvrigt ikke være meget anderledes end udrulningen af ‘Blonde’, der også blev udsendt uden forudgående singler (førstesinglen ‘Nikes’ udkom samme dag som albummet).

Tidligere på måneden blev Frank Ocean annonceret som hovednavn på årets Coachella-festival, hvilket blot medvirker til at overbevise hans håbefulde fans om, at 2023 bliver året, hvor han endelig vender tilbage.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af