Coachella har lige offentliggjort årets nok vildeste festivalprogram

Coachella har lige offentliggjort årets nok vildeste festivalprogram
Frank Ocean under sin Coachella-koncert i 2012. 11 år senere vender han i 2023 tilbage til festivalen. (Foto: Jeff Kravitz/Getty Images)

Den danske festivalsommer 2023 har lagt godt fra land med annonceringer som Bon Iver på Syd For Solen og Blur på Roskilde Festival. Men Coachella har netop annonceret et lineup, der er så overdådigt, at man ikke kan andet end at blive bare en smule misundelig.

Vanen tro opererer den amerikanske festival med tre hovednavne, som i år tæller Blackpink, Bad Bunny og Frank Ocean – altså henholdsvis tidens mest populære pigegruppe, tidens mest afspillede kunstner og så Ocean, der ellers har holdt relativt lav profil siden nyklassikeren ‘Blonde’ fra 2016 (med undtagelse af sidste års svinedyre penisring, selvfølgelig).

Men også længere nede på listen er niveauet tårnhøjt. Her finder vi navne som Pusha T, Charli XCX, Björk, Gorillaz og Rosalía, der med sidste års ‘Motomami’ ifølge os stod for det bedste udenlandske album fra 2022.

Og som om dette overflødighedshorn af superstjerner ikke var rigeligt, kigger Calvin Harris simpelthen også forbi som en slags bonusheadliner.

Coachella finder sted i Indio, Carlifornien i weekenderne 14.-16. april og 21.-23. april. Se det fulde lineup i Instagram-opslaget herunder.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af