Se første billede af ungt stjerneskud som Amy Winehouse i ventet biopic

Se første billede af ungt stjerneskud som Amy Winehouse i ventet biopic
Amy Winehouse. (Foto: PR)

Amy Winehouses liv bliver snart udfoldet på det store lærred i den imødesete biopic ‘Back to Black’.

Filmen går i optagelse i næste uge, og produktionsselskabet har i den forbindelse delt det første billede af hovedrolleindehaver Marisa Abela i karakter som Winehouse.

Abela har relativt få titler på cv’et, men har allerede høstet roser for sin præstation i den Lena Dunham-producerede HBO-serie ‘Industry’. I år medvirker hun også i Greta Gerwigs ‘Barbie’. Det har tidligere været fremme, at holdet bag filmen ønskede et friskt navn til hovedrollen.

Marisa Abela som Amy Winehouse i ‘Back to Black’. (Foto: Focus Features)

‘Back to Black’ følger Amy Winehouse på hendes rejse mod det store gennembrud med ‘Back to Black’-albummet i 2006 inden hendes alt for tidlige død til alkoholforgiftning i 2011 som kun 27-årig.

Hollywood har længe forsøgt at stable en biopic om Winehouse på benene, men det er først nu, at det hele er faldet på plads.

Filmen instrueres af Sam Taylor-Johnson, der er kendt for ‘Fifty Shades of Grey’, men som også instruerede John Lennon-filmen ‘Nowhere Boy’. 

Winehouse-boet, inklusive musikerens far, har givet deres fulde støtte til filmen.

Winehouse nåede blot at udgive to album, der begge fik stor anerkendelse. Debuten ‘Frank’ udkom i 2003, imens det helt store gennembrud indtraf i 2006 med ‘Back To Black’. Winehouses liv er før blevet skildret i dokumentaren ‘Amy’ fra 2015.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af