Ariana Grande og The Weeknd har tilsyneladende en ny sang på vej

Ariana Grande og The Weeknd har tilsyneladende en ny sang på vej
Ariana Grande. (Foto: Dave Meyers)

Ariana Grande og The Weeknd teamer op på et nyt remix af The Weeknd-sangen ‘Die for You’.

Sådan ser det i hvert fald ud på TikTok og Instagram. Her delte Grande tirsdag aften en video fra studiet, hvor hun mumler omkvædet til The Weeknds hit fra 2016-albummet ‘Starboy’.

»Skrev og indspillede et vers for min ven efter en 14 timers arbejdsdag. Jeg blev nødt til at gøre den her undtagelse … «, skrev Grande i billedteksten.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

The Weeknd delte siden videoen på sin egen Instagram, hvor beskrivelsen blot var en emoji, der simpelthen græder af glæde.

Det kan man jo sådan set godt forstå, at han gør. De to superstjerner har trods alt god succes med deres samarbejder, som for begges vedkommende har resulteret i nogle af karrierens største hits.

Senest gæstede Grande et remix af The Weeknds ‘Save Your Tears’ fra albummet ‘After Hours’, og inden da optrådte The Weeknd på sangen ‘Off the Table’ fra Grandes ‘Positions’.

Det kommende remix af ‘Die for You’ vil markere duoens fjerde samarbejde, siden de for første gang slog sig sammen på singlen ‘Love Me Harder’ fra Ariana Grandes ‘My Everything’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af