The 1975-frontmand Matty Healy beefer med anden britisk musikstjerne – deler flabet parodi

The 1975-frontmand Matty Healy beefer med anden britisk musikstjerne – deler flabet parodi
Matty Healy fra The 1975. (Foto: Matthew Baker/Getty Images)

Matty Healy er allerede en opsigtsvækkende skikkelse på musikscenen, og nu er The 1975-frontmanden simpelthen også begyndt at beefe med sine konkurrenter som en anden rapper.

Eller, det vil sige ikke helt som en rapper.

Den britiske sanger har nemlig ikke sluppet noget destruktivt disstrack mod landsfællen Yungblud, men derimod en Instagram-story, hvor Healy parodierer det 25-årige poppunk-fænomen i en overdrevet accent og med ‘EMO’ skrevet på kinderne.

»Jeg står ikke for noget. Jeg står imod noget. Det er ikke en bestemt ting, jeg står for. Jeg står bare imod ting, og det er som regel de ting, der er det mest moralsk åbenlyse. I ved, de ting som alle står for… Fuck patriarkiet!«, lyder det blandt andet fra Healy, som tilsyneladende ikke mener, at Yungblud aner, hvad han snakker om.

Tidligere på måneden gik Yungblud viralt på Twitter med en stikpille til Healy efter dennes kontroversielle medvirken i podcasten ‘The Adam Friedland Show’, hvor Healy og de to værter diskuterede New York-rapperen Ice Spices etnicitet og gjorde grin med forskellige accenter.

Dén diskussion faldt ikke i god jord hos Yungblud, som efterfølgende refererede til Healy og de to værter som »tre priviligerede, hvide dudes, der sidder og objektificerer en sort musiker«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af