Se The 1975-frontmanden Matty Healy snave fans på scenen under to koncerter i USA

Se The 1975-frontmanden Matty Healy snave fans på scenen under to koncerter i USA
The 1975-forsanger Matty Healy. (Foto: Matthew Baker/Getty Images)

Hvad er bedre end at blive hevet op på scenen under en The 1975-koncert?

At blive hevet op på scenen under en The 1975-koncert for at snave med Matty Healy.

Det ser i hvert fald ud til at være konklusionen for de to fans, der henover weekenden blev kysset af The 1975-forsangeren under to shows på bandets igangværende amerikanske turné med albummet ‘Being Funny In A Foreign Language’.

Kissemisseriet fandt til begge koncerter sted under det dybtfølte c-stykke til nummeret ‘Robbers’, og Healy sørgede heldigvis for at spørge om lov først.

Sådan lød det i hvert fald fra den kvindelige fan, der efter fredagens koncert i Las Vegas identificerede sig selv på Twitter og forklarede, at det faktisk var hende selv, der havde holdt et skilt op med teksten: »Så, skal vi snave?«.

Allerede dagen efter gjaldt det en koncert i San Diego, hvor det altså var en mandlig koncertgænger, der blev inviteret op på scenen til en omgang kinddans og et kys.

Tidligere på måneden skabte Healy også overskrifter, da han under en koncert i New York spiste råt kåd og gnubbede sig i skridtet.

Et The 1975-show er tydeligvis aldrig kedeligt, så vi glæder os naturligvis til næste års NorthSide Festival, som bandet netop er blevet offentliggjort til.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af