6ix9ine udsat for groft overfald i fitnesscenter

6ix9ine udsat for groft overfald i fitnesscenter
6ix9ine. (Foto: PR)

Den skandaleomgærdede rapper 6ix9ine blev tirsdag aften udsat for et groft overfald i et fitnesscenter i Florida. Det skriver blandt andet TMZ.

Historien bliver bekræftet af 6ix9ines advokat. Ifølge advokaten blev 6ix9ine, der går under det borgerlige navn Daniel Hernandez, uprovokeret angrebet af en gruppe mænd, da han befandt sig i fitnesscenterets sauna.

Ansatte i træningscenteret overhørte tumulten og tilkaldte både politi og ambulance, der endte med at køre en blødende 6ix9ine til et nærliggende hospital.

Der cirkulerer videoer på sociale medier, hvor man kan se en blødende 6ix9ine forlade fitnesscenteret.

6ix9ine har været i vælten over de seneste mange år. Den kontroversielle provocateur vakte opsigt, da han angav store dele af sin tidligere bande, og han har desuden domme for både seksuel krænkelse af en mindreårig samt vold mod sin ekskæreste.

Det vides ikke, om overfaldet var banderelateret. Men da 6ix9ine blev løsladt fra fængsel, efter at have vidnet mod sin tidligere bande, havde han konstant livvagt på. Livvagterne var dog angiveligt ikke at finde ved hans side under overfaldet.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af