Årets mest brutale aprilsnar involverer Usher og Beyoncé

Årets mest brutale aprilsnar involverer Usher og Beyoncé
Usher. (Foto: Marcus Ingram/Getty Images)

Fra grineforbud i ‘Saturday Night Live’ til falske breve fra Oscar-akademiet har vi allerede været vidne til nogle ret grove aprilsnarre, men Usher kan meget vel lige have stået for årets mest ondskabsfulde af slagsen.

De fremmødte til årets Dreamville Festival i North Carolina må i hvert fald have været slemt skuffede, da r’n’b-stjernen lørdag aften tog dem gevaldigt ved næsen under sin optræden på festivalen.

»Jeg lovede, at jeg ville have en speciel overraskelse til jer i aften, mine damer og herrer. Vil I vide, hvad den overraskelse er?«, indledte Usher.

»Mine damer og herrer, giv et stort bifald til den eneste ene: BEYONCÉ!«.

Festivalgængerne var – forståeligt nok – ellevilde. Måske fordi de håbede på en liveudgave af sangen ‘Love in This Club Part II’, som de to stjerner samarbejdede på tilbage i 2008.

Men Beyoncé dukkede aldrig op, og da Usher vendte tilbage til mikrofonen, var det med et smørret grin på læberne. »Aprilsnar«, lød det.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Beyoncé kom altså ikke til North Carolina i lørdags, men i næste måned kickstarter hun til gengæld sin ‘Rennaisance’-verdensturné, der bringer hende vidt omkring i Europa, men ikke til Danmark.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af