Liam Gallagher blåstempler AI-genereret Oasis-album: »Det er bedre end alt det andet, der er derude«

Liam Gallagher blåstempler AI-genereret Oasis-album: »Det er bedre end alt det andet, der er derude«
Liam Gallagher. (Foto: Greg Williams)

Drake var ikke helt tilfreds, da et AI-genereret ‘Munch’-cover tidligere på ugen gik viralt, men Liam Gallagher har et andet syn på kunstig intelligens.

Gallaghers tidligere band Oasis fik – ikke ulig stjerner som blandt andre Drake, Nick Cave og Eminem – en AI-overhaling, da artisten Aisis (AI + Oasis, get it?) i fredags udsendte albummet ‘The Lost Tapes/Vol.1’.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Albummet, der påstår at være et overset Oasis-album, består af sange, som et britisk band ved navn Breezer faktisk selv har skrevet og indspillet. Men vokalen er leveret af en digitalt programmeret Gallagher.

Projektet er nu gået viralt i hjemlandet England, hvor også talkshow-værten Pierce Morgan har kommenteret sagen.

Nu tager Liam Gallagher selv til tasterne på Twitter, hvor en fan i går spurgte sangeren, om han havde hørt det omdiskuterede album.

»Jeg har ikke hørt hele albummet, men en enkelt sang. Det er bedre end alt det andet, der er derude«, skriver Gallagher, som i et andet Twitter-svar også bemærker, at hans digitale sidestykke »lyder mega«.

Det tyder altså på, at den tidligere Oasis-frontmand har et ret positivt syn på teknologien, som ellers plejer at møde stor kritik fra dens ofre.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af