Rihanna og Bad Bunny får en AI-overhaling – og sangen er skræmmende realistisk

Rihanna og Bad Bunny får en AI-overhaling – og sangen er skræmmende realistisk
Rihanna. (Foto: PR)

I sidste uge tog en AI-skabt sang af Drake og The Weeknd internettet med storm, og nu får to af tidens andre store musikstjerner samme tur.

Det drejer sig om Rihanna og Bad Bunny, som begge optræder på et nyt AI-genereret nummer ved navn ‘Por Qué’, der lige nu er godt på vej til at gå viralt på TikTok.

Man havde dog næppe gættet, at sangen var et produkt af digital programmering. Ikke ulig den falske Drake og The Weeknds ‘Heart On My Sleeve’ er det nemlig ufatteligt svært at høre forskel.

Især Bad Bunny må siges at være spot on. Hør bare den måde, den puertoricanske sanger længselsfuldt rammer det solrige reggaeton-beat, der heller ikke ville have været helt malplaceret på sidste års ‘Un Verano Sin Ti’.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Dernæst gælder det en ligeledes virkelighedstro Rihanna, som dukker op på omkvædet med linjerne »Baby, you shine so bright / Like diamonds in the sky« – tilsyneladende et nik til hendes sang ‘Diamond’ fra 2012.

Afsenderen ser desuden ud til at have en form for relation til Ghostwriter977, der stod bag sidste uges virale AI-sensation.

‘Por Qué’ er nemlig uploadet af en TikTok-bruger ved navn Ghostwrider777, og sammen med videoen har brugeren delt følgende besked: »De prøvede at lukke os ned«.

Pladeselskabsgiganten Universal fik i sidste uge lynhurtigt fjernet ‘Heart On My Sleeve’ overalt, hvor den kunne, så det er nok et spørgsmål om tid, før ‘Por Qué’ møder samme skæbne.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af