Se Tobias Rahim få Royal Arena til at danse kædedans til ‘Kurder i København’ i ny livevideo

Se Tobias Rahim få Royal Arena til at danse kædedans til ‘Kurder i København’ i ny livevideo
Tobias Rahim i Royal Arena. (Foto: Bo Källberg/Soundvenue)

Et af højdepunkterne ved Tobias Rahims koncert i Royal Arena, var da han fik hele salen til at danse kædedans til ‘Kurder i København’.

Øjeblikket er blevet foreviget med en livevideo, som nu er ude på YouTube. Her opfordrer Rahim koncertgængerne til at tage deres sidemakker om lillefingeren – også selvom de ikke kender hinanden.

Resultatet ser ret magisk ud.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Soundvenues anmelder var overordnet set begejstret for Tobias Rahims præstation i Royal Arena, også selvom popstjernen ikke helt havde sangkataloget til at komme helt i mål med sine ambitioner.

Koncerten fik fire stjerner og Soundvenues anmelder Sune Anderberg roste blandt andet Rahim for at turde iscenesætte et stort sårbarhedsteater i stedet for at spille den hjem på festen.

Siden koncerten i Royal Arena er Tobias Rahim blandt andet blevet interviewet af New York Times, har vundet en række priser og udgivet singler, der bearbejder hans angst og stress.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af